Accountant till Akelius, Stockholm

Annons

Meritmind

Stockholm / Redovisningsekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-10-29

null

Akelius Residential Property AB är ett av Europas största och mest internationella bostadsbolag. Fastighetsbeståndet om 11 miljarder euro är koncentrerat till metropoler såsom Berlin, London,
New York, Paris, Stockholm, Toronto. Vi söker nu en Accountant att verka som redovisningsansvarig till huvudkontoret i Mörby, Stockholm. I rollen som Accountant kommer du att ansvara för ett antal av de fastigheterna i Akelius svenska bestånd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Upprätta kvartalsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Rapportering av skatt och moms
  • Avstämningar
  • Upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklaration

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du har relevant utbildning och erfarenhet av bokslutsarbete, troligen från fastighetsbolag eller redovisningsbyrå eller direkt från ett arbete som revisor. Skatte- och momsrapportering är nyttiga erfarenheter att ha med sig, liksom en god nivå i Excel och i något affärssystem. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och strukturerad och uppskatta en entreprenöriell miljö. Akelius är ett växande företag med platt hierarki som bådar för goda karriärmöjligheter. Företaget satsar på interna utbildningar för personalen och har ett stort samhällsengagemang.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.