Administratörer inom Cash Management och Custody till svensk storbank

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Säsongsjobb,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-16

Är du en skicklig administratör som är redo för din nästa utmaning? Vill du ha ett meriterande sommarjobb på en svensk storbank? Då kan det här konsultuppdrag vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu efter två administratörer till en svensk storbank. Den ena tjänsten kommer att vara placerad i gruppen Cash Management och den andra i gruppen Custody. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta så fort som möjligt och väntas löpa till sista september. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Team 1: Cash Managment:
Här arbetar men administrativt med mycket kontakt med försäkring- och fondbolag samt övriga bolag som förvaltar pengar. Arbetsuppgifterna är att sätta upp konton, koppla bankgiron samt koppla konton till bankens egna portal. Man hanterar betalflöden och implementerar flöden så att betalflödena fungerar för kunden. Har man arbetat på ett bankkontor eller med bankbetalningar så är det starkt meriterande för att förstå arbetsuppgifterna.

Team 2: Custody:
Här administrerar man hela kedjan kring värdepapper. För att axla denna roll så måste man ha förkunskaper eller intresse i värdepapper. Gärna att kandidaten arbetat med backoffice med värdepapper eller på bank för att förstå hur hela värdepappersflödet fungerar. Vi söker ingen förvaltare eller värdepappershandlare utan en backoffice person.

Utbildning/erfarenhet

För båda tjänsterna så söker vi dig som är ung och hungrig och vill lära dig. Mycket vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och som vill arbeta med administration och har ett intresse för finansiella produkter. Du kanske studerar högskola/universitet idag och söker ett arbete över sommaren.

Vi söker någon som tidigare arbetat med administration/backoffice helst från bank och trivs i en serviceroll. Du har driv, en mycket god samarbetsförmåga, är självgående i ditt arbete och har en hög stresstålighet. Du behöver vara snabblärd, prestigelös och ha en vilja att lära. Kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.