AFA Försäkring söker Verksamhetschef som brinner för utveckling och relationer

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-31

Cirka fyra miljoner människor omfattas av minst en av våra försäkringar. Vi är ett annorlunda försäkringsbolag, bland annat genom att vi aktivt letar upp kunder som kan ha rätt till ersättning och att vi årligen bidrar med 150 miljoner till forskning inom arbetsmiljöområdet

Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer. Vill du vara med och bidra till hur AFA Försäkring ska kunna möta våra kunders behov på bästa sätt i framtiden? Brinner du för utveckling och är duktig på att bygga relationer? Då kan du vara den vi söker.

Vi rekryterar nu en verksamhetschef som blir en av tre verksamhetschefer under Enhetschef Elisabeth Wisén. Ditt ansvarsområde är avtalsgruppsjukförsäkringen där du har sex linjechefer som tillsammans med ca 100 handläggare utreder, informerar och levererar ersättning till våra kunder. Vår ambition är att leda den dagliga verksamheten med bästa möjliga värde till våra kunder. Det betyder att vi ser till att vi uppnår god kvalitet i skadereglering, att vi driver förändringsarbete med bästa insatser av teknik och digitalisering och inte minst att vi levererar besked och ersättning till det mål vi har satt.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef arbetar du främst strategiskt, i din egen ledningsgrupp bestående av linjecheferna och i arbetet i den ledningsgruppen som Elisabeth Wisén leder. Vi vill att du är med och formar hur vi arbetar med framtidssäkring av våra viktiga kollektiva försäkringar.
I rollen har du många kontaktytor både externt och internt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter med stora transaktionsvolymer och som har erfarenheter av att leda andra chefer. Vi tror att du har bakgrund från tjänstesektorn med leverans av kvalificerade tjänster t e x bank, försäkring eller från myndighet i framkant. Du har drivit förändringsprojekt med strategisk framgång och förbättrad kundnytta.
Du har en akademisk utbildning och gärna ett intresse för hur den svenska arbetsmarknaden och socialförsäkringssystemet fungerar.

Du är kommunikativ och strategisk ledare med förmåga att motivera och inspirera. Du är tydlig och pedagogisk och får ledare och medarbetare att förstå målet och vägen dit. Vidare har du en stark analytisk ådra och är strukturerad och metodisk i ditt sätt att arbeta.

Fackliga företrädare

Benny Nyberg FTF-Facket för Försäkring och Finans 08-696 46 12

Fredrik Boegård Akademikerföreningen 08-696 47 48

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Ogunsen Executive Search. Vid frågor vänligen kontakta Jessica Runerlöv Moberg, Senior Consultant 073-421 79 81. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.