Affärsdriven Digital Sales representative till Meritmind, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Övrigt / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-02-28

null

Meritmindkoncernen fortsätter att växa både i Sverige och utomlands. Sedan starten för 20 år sedan har vi haft en expansiv tillväxt och arbetar med många av Sveriges största och mest namnkunniga företag.

Vi söker nu en relationsskapande Digital Sales representative till vårt kontor i Stockholm. Du är en digital och affärsdriven stjärna med stort driv och vilja till att medverka till att ta vårt försäljningsarbete till nästa nivå. Vi söker dig som förstår att dra nytta av fördelarna med nya digitala verktyg i säljarbetet. Du kommer att vara en viktig kugge i arbetet med att utveckla vår kundbearbetning via olika digitala hjälpmedel såsom Microsoft Dynamics 365, Linkedin, Sales Navigator i kombination med vår Marketing Automation (Act-on).

Digital bearbetning av kundkontakter är en självklarhet för dig. Du har sannolikt en bakgrund från en digital byrå med fokus på försäljningsutveckling.  Du är duktig på Excel och har vana av att analysera stora mängder kund- och bolagsdata på ett strukturerat sätt. Du har sannolikt även egen erfarenhet av direkta kundkontakter via Linkedin, Sales Navigator och In-mail. Du kommer att ingå i ett säljteam bestående av 10 personer. Du rapporterar till vår försäljningschef och kommer att ha ett tätt samarbete med övriga i teamet. Att jobba i Meritminds säljteam innebär att du kommer ha många trevliga kollegor, ha nära till skratt och en härlig vardag!

Huvudsakliga ansvarsområden och uppgifter:

 • Du kommer att arbeta tätt tillsammans med både vår marknadsavdelning, försäljningschef och övriga kundansvariga för att sondera företag som kan tänkas ha behov av våra tjänster.
 • Rollen innebär en hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med presumtiva och befintliga kunder. Allt för att öka sannolikheten till fler bokade möten och framgångsrika affärer.
 • Du behöver ha ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och försäljning.
 • Du trivs i att skapa relationer med andra och du har en stark vilja att finna nya kunder och att göra affärer.

Kvalifikationer och erfarenhet:

 • En digital säljbakgrund och ett starkt resultatfokus
 • Är kunnig inom CRM-system
 • Du har erfarenhet av Marketing Automation i någon form
 • Duktig på Excel
 • Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt
 • Har erfarenhet av att jobba med digital bearbetning och identifiering av kund
 • Motiveras av att ha kontakt med potentiella och befintliga kundkontakter
 • Vill utvecklas inom försäljning av konsulttjänster tillsammans med ett etablerat företag och professionella kollegor
 • Är en social lagspelare med goda referenser

Vad erbjuder vi dig?
Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.