Affärsinriktad ekonomi- /redovisningsansvarig till vår kund i Göteborg

Meritmind

Göteborg / Redovisning / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-06-07

null

Vår kund är ett spännande och stabilt tillväxtbolag som verkar inom teknik- i Göteborg, Partille. Du får vara med och bygga upp och växa med verksamheten därför ser vi att du är en drivande individ som vill vara en del i koncernens framtida utveckling. Du rapporterar till bolagets VD och CFO och är placerad i Partille. Detta är en permanent roll – gärna med omgående start!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och redovisning. Till din hjälp finns ett par kollegor på ekonomiavdelningen. Då bolaget befinner sig i en kraftig expansionsfas kommer du att ansvara för att bygga upp struktur och rutiner inom ekonomi och styrning. Din roll är bred och kommer att innehålla det mesta som ingår i en ekonomifunktion. Du kommer att ha en nyckelroll i bolagets tillväxt där det kan handla om allt från att starta upp ett nytt bolag utomlands till att kommunicera med verksamheten och projekt.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som troligtvis har din bakgrund inom revision, där du har sett många olika bolag och brinner kanske lite extra för just tillväxtbolag med dynamiken som tillhör. Vi ser att du hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Självklart är du också vass i MS-office (främst Excel).

Personliga egenskaper
Då du kommer att ha många kontaktytor inom verksamheten ser vi att du har pedagogisk förmåga, men framförallt tycker du att det är roligt! Vi söker dig med energi, driv och initiativtagande. Du är inte rädd för att prova något nytt, du är orädd och tycker om att utmanas. Du är analytisk, affärsintresserad och har förmågan att kombinera dessa förmågor i en komplex, dynamisk och föränderlig miljö där du kommer att få vara med på en riktigt spännande resa! Vi erbjuder en spännande arbetsplats, där vi är måna om vår personal och där vi har stort fokus på kundnyttan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 30 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.