Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Annons

Stepstone

Hallsberg | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-10

Erfaren logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Affärsutveckling, som tillhör vår marknadsavdelning, söker vi nu två Affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara lösningar för nya affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningen i kontakten med våra kunder och du driver det interna arbetet inom Green Cargo tillsammans med kollegor inom främst planeringsavdelningen men också från andra avdelningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Leda arbetet av nya kvalificerade affärer genom att designa, paketera, kalkylera och dokumentera logistiklösningen i nära samarbete med andra enheter inom Green Cargo.
  • Säkerställa att produktionslösningarna är effektiva, genomförbara, hållbara och förankrade i organisationen.
  • Analysera och översätta kundens behov till vår verksamhet och kommunicera dessa behov inom Green Cargo.
  • Utföra känslighets- och konsekvensanalyser för de lösningar vi offererar, samt för de alternativa lösningar som behandlas under arbetets gång.
  • Kostnadskalkylera produktionsupplägg för nya förfrågningar.
  • Delta i och/eller leda kundmöten och hålla presentationer, internt och externt, av framtagen logistiklösning och dess möjligheter och alternativ.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom Affärsutveckling finns en stor logistikkompetens, men en viktig del i vårt arbete är att också ta tillvara på och sammankoppla den stora detaljkunskap som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så bra resultat som möjligt. Tillsammans tar vi fram effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och potentiella affärer som löser våra kunders behov.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleexamen eller motsvarande inom logistik eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen.

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.