Allt om skatter på Stora Skattedagen

Handel och tullar är temat när KPMG bjuder in till årets Stora Skattedagen.

20 november är det dags för årets upplaga av KPMG:s Stora Skattedagen och i år hittar vi allt från ränteavdragsregler till globala trender på schemat. Heldagskonferensen äger rum i Stockholm och huvudtalare i år är förre utrikesministern Jan Eliasson. Han ska prata om globala relationer och trender i dagens osäkra handelsklimat.

Resten av dagen fylls en rad olika seminarier som exempelvis:

  • De nya ränteavdragsreglerna – praktisk tillämpning. Här får du veta mer om vad de nya ränteavdragsreglerna innebär och hur de ska hanteras.
  • Skattefrågor – att tänka på inför bokslutet 2019. En genomgång av skattenyheterna och tips om hur du kan bygga en skatteberäkning med avseende på de nya ränteavdragsbegränsningsreglerna.
  • Anseenderisker – var uppstår det och hur bör de hanteras? Anseenderisker kan bli väldigt dyrbara för varumärket. Här får du veta hur du kan genomlysa och förbättra hanteringen av dessa risker.
  • Så vinner du en skatteprocess. Här ger föreläsarna råd om ”best practice” för hur du bör agera redan från första frågan från Skatteverket till slutanförandet i domstol.

Det var bara ett urval och hela listan med seminarier kan du se här.

Stora Skattedagen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är 11 november.