Analytisk Ekonomiassistent till globalt företag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-08-16

SW söker för kunds räkning en driven och positiv Ekonomiassistent. Kundföretaget är ett internationellt och väletablerat företag med huvudkontor i Stockholm. Som Ekonomiassistent är du en del av en redovisningsavdelning på moderbolaget som består av tre personer: redovisningschef, kundreskontra och leverantörsreskontra. Det här är en vakans på leverantörsreskontra. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med uppdragstiden snarast – 2018-03-31. För rätt person finns mycket goda chanser till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent hanterar du leverantörsreskontra. Du arbetar på ett moderbolaget och hanterar leverantörsreskontra för hela koncernen. Du välkomnas till en öppen, kompetent och internationellt arbetsplats som vill se dig lyckas.

Som Ekonomiassistent på leverantörsreskontra hos vår kund hanterar du exempelvis:

  • Ankomstregistrering, kontering, attestering och betalförslag
  • Betalfiler och manuella betalningar
  • Intercompany-avstämningar
  • Valutahantering
  • Månadsavstämningar
  • Kostnadsprognos
  • Delaktig i månads- och årsbokslut

Det här är tjänsten för dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och vill visa vad du går för i en avancerad leverantörsreskontraroll på ett världsomspännande och inkluderande företag!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig har en akademisk examen inom ekonomi från universitet/högskola. Vi söker dig som har arbetat minst 1år som ekonomiassistent sedan tidigare. Vi ser helst att du har arbetat på leverantörsreskontra sedan tidigare men det är inget krav. Du har en god ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har använt SAP sedan tidigare eftersom vår kund använder det systemet. Du har systemvana och är lättlärd i system. Du har datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du formulerar dig väl i engelska i tal och skrift. Koncernspråk är engelska.

Som person är du driven, analytisk och ödmjuk. Du är noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är en positiv lagspelare som samtidigt fungerar utmärkt i självständigt arbete. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra avdelningar.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Konsultuppdraget är på heltid med uppdragstiden snarast – 2018-03-31. För rätt person finns mycket goda chanser till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.