Är du Redovisningsekonom och tycker om att utbilda?

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Vi söker dig som vill utbilda kunder i vårt digitala bokföringsprogram.

Som utbildningsansvarig kommer du att ha en viktig roll i samarbetet med Procountors kunder. Du kommer att ha ett helhetsansvar för kundutbildningarna vilket innebär att du ansvarar för att hjälpa kunderna, som är både redovisningsbyråer och små och medelstora företag, att komma igång med användningen av Procountors bokföringsprogram. I rollen ingår det att utarbeta instruktioner, dokumentera och fungera som såväl expert, konsult och projektledare.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Leda kundutbildningar, erbjuda konsultation samt att fungera som expert på programmet och integration.
  • Aktivt delta vid införsäljning och kundsupport och vid behov kan du komma att fungera som projektledare för kundprojekt.
  • Samarbeta med ansvarig för programutvecklingen för att svara mot kundernas behov.
  • Fungera som intern konsult med bokföringsfrågor.

Kvalifikationer och egenskaper

Som person har du goda sociala färdigheter. För dig känns det naturligt att entusismera och övertyga och du lyssnar gärna och är lyhörd för kundens behov. Du tycker det är roligt att lösa och utreda även krävande problemsituationer och har en naturlig förmåga att tolka sammanhang. Dessutom tror vi att du är van att dokumentera och producera text.

Vi söker dig som

  • Har förståelse för ekonomistyrning eller redovisning.
  • Har arbetat som redovisningskonsult/ekonom under några år
  • Har en god pedagogisk förmåga
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Om företaget
Finago Procountor är en föregångare inom digital ekonomistyrning. Produktfamiljen omfattar alla lösningar för digital ekonomistyrning som företaget och redovisningsbyrån behöver. Vi erbjuder våra kunder ett molnbaserat bokföringsprogram för effektiv ekonomistyrning och tilläggstjänster med ett enda avtal. Finago är ett programvaruföretag som sysselsätter nästan 200 proffs inom digital ekonomistyrning. Affärsverksamheten växer snabbt samtidigt som digital ekonomistyrning blir allt vanligare bland små och medelstora företag och hos redovisningsbyråer. Finago är en del av Accountorkoncernen, som tillhandahåller tjänster och program för ekonomistyrning och löneadministration i Norden.
Koncernen har över 2 000 anställda och 30 000 kunder i sju länder

Välkommen med din ansökan!

Frågor och kontakt
Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag dock senast den 14 januari 2018. Om du har några frågor så är du välkommen att ringa Accountors rekryterare Lotta på tel: 010-161 38 83

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.