AR-Specialist med tyska språkkunskaper

Meritmind

Stockholm / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-07-03

null

Vi söker för kunds räkning en AR-Specialist med tyska språkkunskaper som kan börja omgående. Kunden är ett stort internationellt bolag som sitter i moderna lokaler mitt i Stockholm city. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år. Den här tjänsten passar även dig som tycker om att prata engelska då all kommunikation sker på engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

-Fakturering
-Kontroll av Sales Orders
-Ta emot inkomna ekonomirelaterande ärenden från internet och externt

Kvalifikationer och erfarenhet: 

-Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av liknade tjänst
-Det är viktigt att du har koll på debet och kredit och har förståelse för intäktsflöden och intäktsbokningar
-Engelska och Tyska språkkunskaper är ett krav
-Meriterande om du har arbetat med stora flöden
-Gymnasieekonom

Personliga egenskaper:

För att du ska trivas behöver du tycka om att arbeta strukturerat och i ett högt tempo. Det är viktigt att du är detaljorienterad och ser till att inget faller mellan stolarna. Det är även en social roll och du ska känna dig bekväm med att ta kontakt med kunder och internt.  Du ska trivas med att arbeta tillsammans i ett team men samtidigt kunna arbeta självständigt.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 24 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.