Associerade ekonomikonsulter inom verksamhetsstyrning/ controlling/ redovisning till Meritmind, Örebro, Västerås

Annons

Meritmind

Örebro, Västerås / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Vi har stor efterfrågan på våra konsulter i Mälardalen. Därför söker vi dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder i Västerås/Örebro med omnejd. Vi söker erfarna ekonomikonsulter med F-skattsedel till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid.

Som associerad konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vill du bli en del av vår verksamhet och bidra till både din egen och våra kunders framgång?

Exempel på roller

  • Redovisningsansvarig
  • Redovisningsekonom
  • Financial controller
  • Controller
  • Produktionscontroller
  • Projektcontroller
  • CFO
  • Ekonomichef

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat som kvalificerad ekonom under längre period. Du bör ha erfarenhet av större eller medelstora internationella och tillverkande bolag. Meriterande är också om du talar både flytande svenska och engelska.

Personliga egenskaper 
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Placering: Vi har uppdrag inom Mälardalen, t ex Örebro, Köping, Västerås, Eskilstuna

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 40 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.