Bästa apparna för semestern – IR-expertens favoriter

CFOworld frågade expertpanelen vilka deras favoritappar är inför sommaren, till mobil och padda. Här är några tips från CFOworlds IR-expert Annica Strahner, IR-konsult på PR- och kommunikationsbyrån Springtime.

1. I Bloombergs app kan du anpassa notifieringar efter eget behov, exempelvis erhålla en lista över globala konkurrenter och få deras kvartalsrapportsresultat direkt i mobilen.

Bloomberg

2. Financial Times webbapp är ett måste för den som vill vara uppdaterad om vad som händer inom den globala finansvärlden. ”I FT fast och LEX kan du få en snabb överblick över vad som händer i den globala finansvärlden”, tipsar CFOworlds IR-expert Annica Strahner.

Financial Times

3. I appen Booking.com kan du boka ditt semesterboende, spara uppgifter och bokningar på ett ställe och få in alla uppgifter direkt i kalendern.

Booking.com

4. Riktiga Vykort från Posten AB är en app som, precis som namnet antyder, omvandlar dina bilder i mobilen till riktiga vykort som kan skickas med post till nära och kära som inte är på Facebook eller Instagram.

Riktiga Vykort

5. Twitter är ett måste för den som vill hänga med i de senaste diskussionerna. Om du inte kan vara på plats i Almedalen så håll dig uppdaterad genom att följa #almedalen eller #svpol.

Twitter