Brightby Bemanning söker en ny konsultkollega till redovisningsteamet i Stockholm

Meritmind

Stockholm / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Brightby Bemanning söker en junior redovisningsekonom till vårt konsultteam i Stockholm. Som konsult hos oss får du möjlighet att skaffa många värdefulla arbetserfarenheter,
får kunskap i flera olika branscher samt vara en del av en positiv företagskultur

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kund- och levreskontra
  • Löpande bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Bidra i månadsvisa bokslut, analyser och avstämningar.
  • Kontaktperson mot externa aktörer i frågor som rör redovisning, rapportering och uppföljning.
  • Medverka i andra projekt interna projekt.
  • Medverka i ad hoc analyser av verksamheten
  • Driva förslag-, förbättrings- och förändringsprojekt inom dina ansvarsområden.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en ekonomexamen från högskola, eller motsvarande och har ett till tre års arbetserfarenhet. Du har ett brinnande intresse för redovisning och vill lära dig mer om såväl detaljerade som mer övergripande frågor. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt förmåga och intresse för att på djupet lära dig att använda ekonomisystemet.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, trygg och positiv. Du är strukturerad, pålitlig och trivs med att tillsammans med andra nå högt uppsatta mål. Dessutom har du förmågan att ta initiativ och trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö.

Vad erbjuder vi dig?
Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby bemanning erbjuder visstidsanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

 

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 30 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.