BUSINESS ANALYST TILL SIGMA IT CONSULTING

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-08

Vill du ingå i vårt affärsområde Strategy? Vi söker dig som vill vara bryggan mellan verksamhet och IT!

Vi expanderar och söker BA-konsulter med placering i Göteborgsområdet. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till reell IT nytta. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor´.

Din profil

Du kan vara utbildad systemvetare eller har en annan relevant examen med ett antal års erfarenhet som Business Analyst. Alternativt så kommer du från verksamhetssidan och är van att arbeta med t ex kravhantering. Du känner dig trygg i att driva workshops, genomföra intervjuer och formulera krav, samt är konstruktiv i dialog med beställare eller andra intressenter.

Vi söker dig som har några av följande:

  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med att fånga och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från verksamheten.
  • Dokumenterad erfarenhet av att skriva kravspecifikationer, user stories för utveckling och upphandling av system och tjänster.
  • Processkartläggning och användning av olika verktyg.
  • Certifierad i REQB eller har andra relevanta certifieringar är meriterande.

Erfarenhet inom projektledning är inget krav men är starkt meriterande. Detsamma gäller god erfarenhet av olika systemutvecklingsmetoder.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet från olika områden inom IT och skiftande verksamheter. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en stark social förmåga med en affärsmässig och kundorienterad attityd. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Ansökan och kontakt

Du är varm välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringsansvarig, Helena Eide, via mail på: helena.eide@sigma.se alternativt på telefon: 0725-200066. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag!

Sökord: Kravanalytiker, workshop, Agila metoder, Agil metodik, RUP, funktionella krav, icke-funktionella krav, certifiering, BA, business analyst, REQB, agile methods, agile methodology, functional requirements, non-functional requirements, business analyst, IT Strategy, IT Management.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.