Business Controller

Annons

Stepstone

Botkyrka | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-12

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära, engagerade, pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Business Controller

Är du intresserad av att kombinera dina kunskaper och erfarenheter inom ekonomi och IT? Botkyrkabyggen söker nu en Business Controller som kommer vara ansvarig för systemutveckling och förvaltning av våra affärssystem. Du kommer ingå i vår ekonomiavdelning och vara direkt underställd Ekonomichefen.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och många kontaktytor både i och utanför företaget. Som anställd erbjuds du också ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och ett gott arbetsklimat.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller kommer du vara systemansvarig för fastighetssystemet Vitec, hyressättningssystemet Insikt Poängen, försäkringsadministrativt system och Business Intelligence system. Din uppgift blir att stödja företagets avdelningar i systemrelaterade frågor inom befintliga och nya affärssystem samt ansvara för utveckling av benchmarkrapporter och försäkringsrutin vid skadehantering. I rollen ingår också att vara Ekonomichefen behjälplig i allehanda utredningar eller arbetsuppgifter som kan uppstå inom ekonomiavdelningens ramar samt vid behov vara backup för övriga anställda på ekonomiavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen, gärna som controller eller inom redovisning. Vi vill också att du har en välutvecklad förståelse för IT och processer samt goda systemkunskaper i fastighets- och ekonomisystem.

Som person har du en god samarbetsförmåga, är självgående och har en förmåga att förmedla information och kunskaper inom bolaget på ett pedagogiskt sätt. Dessutom ska du kunna utveckla och skapa nya förutsättningar för befintliga och nya system. Du har en numerisk analytisk förmåga och är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Tumba.

Du är välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@botkyrkabyggen.se senast den 12 juni 2017. Märk din ansökan med

”Business Controller”. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Fredrik Luiga, Ekonomichef, tel. 070-162 94 82.

Facklig företrädare för Unionen är Tony Baptiste, tel. 070-162 93 51.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.