Business Controller på koncernnivå till Green Landscaping, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-05-15

null

Är du intresserad av att arbeta som Business Controller i ett företag som arbetar för att göra staden vackrare och tryggare? Vår målsättning är att skapa en utemiljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara.
Vi söker nu en Business Controller på koncernnivå till en nyinrättad tjänst i ett tillväxtföretag. Du är en framåtriktad person som vill vara med och forma och utvecklas i en ny roll med ansvar för analys och rapportering på koncernnivå. Du kommer som Business Controller att rapportera och till vår CFO och din arbetsplats är centralt belägen mitt i Stockholms city.  Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Arbetsuppgifter som Business Controller

  • Ansvar för analys och uppföljning av verksamheten med t.ex. avvikelserapportering, uppföljning av lönsamhetsförbättrande åtgärder
  • Kontakt och samarbete med VD på dotterbolagen samt Controllers ute i verksamheten
  • Fördjupad analys av resultat- och nyckeltalsutfall
  • Utveckla och förbättra rapportering samt processer och rutiner inom Business Control
  • Delta i att ta fram texter till intern- och extern rapportering
  • Kassaflödesanalyser
  • Budget och prognos
  • Samordna investeringsbehov
  • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter

Bakgrund och erfarenhet
Du har en civilekonomexamen eller liknande med ca. 10 års erfarenhet av arbete som Business Controller, gärna på ett börsbolag. Du har en bra grund i redovisning och du är intresserad av verksamhetsstyrning med en vilja att utveckla rollen och vi ser gärna att du har en tidigare bakgrund från revision. Du är en van systemanvändare och du är en mycket kunnig användare av Powerpoint och Excel samt har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Business Controller på Green Landscaping har du ett helhets- och kvalitetstänk, ett starkt driv och en vilja att utvecklas. Du har naturlig pondus, du kan ta plats och att uttrycka dina åsikter faller sig naturligt för dig. Du arbetar strukturerat och noggrant och fokuserar på att lösa problem snabbt och effektivt med en enastående analysförmåga.

Placeringsort: Stockholm

Green Landscaping erbjuder
Våra värderingar och arbetssätt är: Ständiga förbättringar, hållbarhet, kompetensutveckling och uppföljning. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Om Green Landscaping
Green Landscaping Group erbjuder genom nio dotterbolag marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden vackrare och tryggare. Målsättningen är en miljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: Grönyteskötsel & Landscaping, Sports Landscaping och Träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda är cirka 1 200 och omsättningen drygt 2 000 miljoner kronor.

Vår historia Green Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Green Landscaping bildades år 2009 genom sammanslagning av fyra aktörer inom skötsel av utemiljöer och har sedan dess vuxit såväl organiskt som genom förvärv.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.