Business Controller till E-handelsbolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-18

Är du en erfaren Business Controller som tidigare arbetat på ett E-handelsbolag? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu en Business Controller till vår kund i Västberga. Tjänsten är ett konsultuppdrag. Vår kund är i färd att rekrytera en Business Controller och behöver med anledning av detta en interim konsult som kan arbeta under tiden. Uppdraget är tänkt att tillsättas omgående och väntas löpa i cirka fyra månader.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller kommer du exempelvis att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Budget
  • Prognos
  • Intern rapportering
  • Kostnadsuppföljning
  • Analys
  • Övriga ad-hoc uppgifter

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tre till fem års erfarenhet av att arbeta som Business Controller. Vidare ser vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att passa i tjänsten behöver du dessutom vara en mycket van användare av Excel.

Som person söker vi dig som är van att prata ekonomi även med personal som inte är ekonomer. Det är viktigt att du är analytiskt lagd, gillar siffror och tycker att det är kul att arbeta nära affären. Du behöver dessutom vara social och gilla att arbeta i ett öppet kontorslandskap.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.