Business Controller till kommande uppdrag

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-19

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster. I och med att du anmäler ditt intresse på denna annons blir du en del av vårt växande nätverk för ekonomer inom Controlling. Vi ser gärna att du som söker denna annons är tillgänglig omgående eller kan börja arbeta inom en snar framtid. Skriv med din tillgänglighet i cv:t och om du har uppsägningstid, ange hur lång den är.

Ditt uppdrag
Vi ser idag ett ökat intresse hos våra kunder efter Business Controllers och söker därför efter dig som vill arbeta som konsult hos EQonomy/Wise Professionals. Uppdragen varierar i längd med allt från 2 månader och upp till två år. Arbetsuppgifterna som controller kommer också att variera beroende på kund, men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Budget-, boksluts- och prognosarbete
  • Agera stöd till resultatansvarig
  • Verksamhetsuppföljning
  • Stöd till projektledare vid analys av underhållsprojekt
  • Kund-, marknads-, omvärlds- och konkurrentanalyser
  • Att delta i framtagande av årsredovisning, delårsrapport och månadsrapport
  • Omförhandlings- och vakansstatistik m.m.

I rollen som uthyrd konsult får du möjlighet att arbeta hos många av våra spännande kunder med utvecklande uppdrag. Som konsult ställer vi höga krav på din flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund
För rollen som Business Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3-5 års erfarenhet som controller och jobbat nära verksamheten. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet, budget och prognosarbete. Du har självklart goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem samt rapporteringsverktyg.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och prestigelös med en analytisk förmåga. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och konsultchef Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se). Vi går löpande igenom urvalet och kallar in på förutsättningslösa möten i mån av tid.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.