Business Controller till västra Östergötland

Stepstone

Linköping | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-11

Till en av våra kunder i västra Östergötland söker vi en affärsmässig Business Controller som vill arbeta i en verksamhet där det händer mycket. Du är trygg i din roll och kan lyfta blicken, se möjligheter och jobba framåtriktat för företagets utveckling.

Som Business Controller kommer du stötta verksamheten och vara ett affärsnära verktyg. Du kommer vara en del av ett controllerteam och ha tät dialog med inköp och produktchefer.

Rollen är inledningsvis ett konsultuppdrag som planeras övergå i en anställning hos kunden. Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Analys
  • Budget och prognos
  • Rapportering
  • Kalkylering i samverkan med produktchef
  • Affärsmässig utveckling

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet inom controlling. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du trivs i en snabbväxande och föränderlig miljö, är analytisk och har integritet och en god att kommunikativ förmåga. Rollen innebär självständigt arbete men också i nära samarbete med verksamheten.

Placeringsort: Västra Östergötland

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, “Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till “Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till “Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Observera att det endast är möjligt att bifoga ett dokument.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, regioncontroller, prognos, analys, redovisning, skatt, moms, ekonom, ekonomijobb, controllerjobb, ekonomjobb

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.