Business Controller till västra Östergötland

Meritmind

Linköping/Västra Östergötland / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2017-09-10

null

Till en av våra kunder i västra Östergötland söker vi en affärsmässig Business Controller som vill arbeta i en verksamhet där det händer mycket. Du är trygg i din roll och kan lyfta blicken, se möjligheter och jobba framåtriktat för företagets utveckling.

Som Business Controller kommer du stötta verksamheten och vara ett affärsnära verktyg. Du kommer vara en del av ett controllerteam och ha tät dialog med inköp och produktchefer.

Rollen är inledningsvis ett konsultuppdrag som planeras övergå i en anställning hos kunden. Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Analys
  • Budget och prognos
  • Rapportering
  • Kalkylering i samverkan med produktchef
  • Affärsmässig utveckling

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet inom controlling. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du trivs i en snabbväxande och föränderlig miljö, är analytisk och har integritet och en god att kommunikativ förmåga. Rollen innebär självständigt arbete men också i nära samarbete med verksamheten.

Placeringsort: Västra Östergötland

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 40 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.