CFO- interimsuppdrag med start vid årsskiftet

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-09

SJR söker för kunds räkning en CFO för interimsuppdrag under en föräldraledighet hos kund. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Bolaget är en noterad koncern inom upplevelsebranschen. Uppdraget beräknas pågå från årsskiftet till september 2018.

Vad innebär rollen?
Rollen innebär det övergripande ansvaret för ekonomistyrning, årsredovisning, delårsrapporter och rapportering till styrelse. Du arbetar i nära samarbete med ledning i moderbolaget, koncernchef, finansiell controller, samt med ekonomichefer och VD i dotterbolagen. Din uppgift som CFO är även ansvar för att driva projekt och vara delaktig i bolagslednings-, finansierings- och förvärvsprocesser, vilket bland annat innebär en stor delaktighet i företagsförvärv och förvärvsanalyser. Vidare är du ytterst ansvarig för koncernredovisningen.

Vem söker vi?
Vi tror att du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Bolaget rapporterar enligt IFRS vilket du bör ha tidigare erfarenhet ifrån, samt koncernredovisning. Vi ser även att du har erfarenhet från uppköp och företagsförvärv.

Som person är du prestigelös, nyfiken och besitter en analytisk förmåga. Du är även engagerad i ditt arbete med förmåga att se helheten i verksamheten och att arbeta affärsnära. Vi tror att du arbetar som underkonsult och är van att ta dig an likande projekt.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är vid årsskiftet och företaget har lokaler i centrala Göteborg. Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17. Tjänsten är på heltid.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.