CFO Live – bara ett fåtal platser kvar

På eventet får vi lyssna till två av landets tyngsta CFO:ers personliga berättelser. Leif Boström på LKAB berättar om sin samordnade roll i det internationella industrimineralföretaget som han kallar för en financefunktion, där ekonomi, inköp och it är de tre viktigaste beståndsdelarna.

Claes Magnus Åkesson, CFO på JM, berättar en annan historia om hur företaget klarade sig genom finanskrisen trots en kapitalkrävande affär och extremt långa ledtider. På JM är nyckeln att kunna se in i framtiden och hela tiden ligga långt fram med planeringen.

Dagen inleds med den senaste konjunkturrapporten som presenteras av Svenskt Näringslivs chefsekonom Stefan Fölster. Rapporten som heter "Balans på slak lina" ger en svensk och global makrosyn. Vi får chansen att lära oss mer om IFRS genom ett case från Scanias compliancearbete och mer om omförhandling och exit från avtal av Advokatfirman Delphi. Slutligen delger Finansinspektionen och Far oss sina olika sätt att se på reglering – råder en överiver eller krävs än hårdare regelverk?

Missa inte att anmäla dig till en fullspäckad dag för dig som ekonomichef. Nu finns bara ett fåtal platser kvar!

När: 18 maj 2011, klockan 09:00-17:00
Var: Clarion Stockholm, Ringvägen 98

Anmäl dig här: www.idg.se/cfolive