CFO till Transtema Group

Annons

Stepstone

Mölndal | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-30

Transtema Group är ett kunskapsföretag som sedan 1997 erbjuder tjänster och produkter inom Kommunikationsinfrastruktur. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Transtema Group AB omsatte år 2016 432 Mkr. Antal anställda i koncernen är ca 300. Transtema Group AB är listat på Nasdaq First North med tickern TRANS. För mer information gå in på www.transtemagroup.se.

Till Transtema Group rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets huvudkontor i Mölndal. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Rollen:

Som CFO har du ansvar för koncernens ekonomifunktion innefattande planering, styrning och kontroll för verksamheten. Transtema Group är en koncern i tillväxt som planerar att fortsätta växa – både organiskt och via förvärv. CFO kommer, tillsammans med VD, att arbeta med dessa förvärv samt integrering av bolag i koncernen. Du kommer att vara starkt delaktig i gruppens strategi- och struktureringsarbete och du förväntas även vara drivande vad gäller att bygga upp och utveckla processer inom ekonomiområdet.

CFO ansvarar för att kommunicera med och vara kravställare gentemot dotterbolag i gruppen vad gäller ekonomisk uppföljning. I och med att bolaget är noterat ansvarar även CFO för kommunikation mot börsen samt kontakt med investerare.

Profil:

Du har relevant teoretisk och praktisk erfarenhet samt mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, arbete med finansiella analyser, uppföljning och budgetarbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling samt analys och värdering av affärer. Erfarenhet av att arbeta på ett publikt bolag och/eller på ett företag i stark tillväxt är starkt meriterande.

Du är en prestigelös person som vill arbeta nära affär och verksamhet. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända. Transtema Group är en snabbt växande koncern så därför är det viktigt att du trivs i en miljö där saker händer snabbt, beslut fattas därefter och där processer behöver sättas och justeras löpande.

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta Mattias Larrieu; mlarrieu@contaplus.se/ 0734166016.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.