CFOworld växer 2012

Ännu ett år har passerat och frågan är ifall vi blivit klokare eller om vi bara förändrat utan att förbättra. Löftena inför det nya året är många för än så länge ser vi ingen lågkonjunktur även om Riksbanken precis sänkt räntan igen.

En tillbakablick på 2011 ger en bild av en omvärld i hård turbulens och ett Sverige som klarat sig förhållandevis bra och dessutom klättrat i OECD-rankingen. I internationell press prisas Anders Borg för sina insatser och snart tävlar vi även mot Norge i välfärd och inte bara skidskytte.

För svenska CFO:ers del har det också hänt mycket. Namnen bakom flera toppositioner ändrats och rollen i sin helhet har tagit nya steg mot en mer verksamhetsorienterad nivå.

Året som gått har varit fantastiskt för CFOworld och vi är oerhört tacksamma för all respons vi fått från våra läsare. Stort tack!

givetvis har även CFOworld löften inför det nya året. Under 2012 ska tidningen komma ut hela sju gånger istället för fyra. Varje tidning ska också vara fylld av nya färska artiklar om hur du som CFO kan utvecklas och hur du effektiviserar din verksamhet.

Vi kommer också att lägga stor vikt på våra event varför du inte får missa våra heldagar på Grand. Vi har fantastiska talare uppradade och jag vågar lova mycket inspiration och nätverkande. På vår sajt kommer vi att vidareutveckla och du kommer se nysatsningar i bland annat vår karriärdel.

Men innan dess är det dags för jul, förhoppningsvis lite snö och en stunds eftertanke kring nyår. Vi bjuder därför från och med jul på en tillbakablick på några av de populäraste artiklarna på CFOworld och återkommer med nytt spännande innehåll i januari.

Hoppas nu att du får en god jul och gott nytt år så ses vi igen efter julklappsutdelningen!