Chefgalan ska inspirera dig som chef

Årets upplaga av Chefgalan tar upp hur du kan skapa ett mer individanpassat ledarskap och varför det är viktigt.

Den 19 mars är det dags för Chefgalan 2019 i Stockholm och i år ligger fokus på det flexibla ledarskapet. Det vill säga hur du som ledare hanterar dockningsbara kontor, fria arbetstider, ”gigare” med mera.

För att ge dig inspiration om hur du hanterar detta, samt en del andra intressanta frågor har arrangören Chef bjudit in en rad föredragshållare. Här hittar vi bland andra Jan-Olof Jacke, vd på Svenskt Näringsliv. Han ska prata om hur riggat näringslivet egentligen är för det flexibla ledarskap som gig-ekonomin kräver.

Lisa Gunnarsson, Nordenchef på LinkedIn, fyller på med ett seminarium om varför hon tror att allt fler väljer att vara ”gigare”, hur framtidens anställningsformer ser ut och hur svenska chefer behöver ställa om för att hänga med i utvecklingen.

Hélène Barnekow, vd Microsoft Sverige, kommer att tala om digital transformation och hur du kan bryta maktstrukturer och skapa starka team på allt mer föränderlig arbetsmarknad.

Centerpartiets ledare Annie Lööf är också på plats och hennes seminarium handlar om hur man navigerar i ständig storm och hur mycket värderingar
får kosta. Shori Zand, entreprenör och investerare, berättar i sitt anförande om ledarskapet som hjälpte henne att bygga upp sitt vårdimperium Avesina.

Bertil Hult, grundare av EF Education First, talar i sitt anförande om sin livsgärning som bidragit till många barn och ungdomars utveckling inom språk och kultur över nationsgränserna.

Därefter följer en galamiddag där även priset för årets chef kommer att delas ut i sex olika kategorier.