Compass Group söker ny Finance Manager, Stockholm

Annons

Meritmind

Stockholm / Ekonomichef / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-07-30

null

En nyckelroll som ekonomichef i ett internationellt bolag, kan det något för dig?
Compass Group söker en Finance Manager där du kommer att ha det övergripande ansvaret för vår väl fungerande ekonomiavdelningen med 14 medarbetare. Du har 4 direktrapporterande, en redovisningschef, en lönechef samt 2 business controllers. Som Finance Manager rapporterar du till VD, sitter i ledningsgruppen och arbetar på vårt trevliga kontor i Kista, där vi sitter ett 50-tal personer.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Finance Manager:

  • Ansvar för ekonomirapportering, såsom budget, prognoser, månadsutfall och bokslut
  • Bokslut: Analysera, rapportera och beskriva konsekvenser.
  • Ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av verksamheten
  • Ta fram ekonomiskt underlag till ledningsgrupp
  • Arbeta nära ledning i strategiska frågor, agera bollplank till VD
  • Arbeta med ständig vidareutveckling, förbättring och effektivisering av processer och verktyg för rapportering och uppföljning


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av rollen som ekonomichef och gärna en bakgrund inom revision eller redovisning. Du kommer också att ha nytta av dina erfarenheter från att ha arbetat på internationella bolag. Eftersom vi rapporterar till England är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i engelska både skriftligt och muntligt. Det är meriterande om du har erfarenhet från större bolag och om du har suttit i ledningsgrupp tidigare.

Personliga egenskaper
Som Finance Manager har du många kontaktytor och en viktig roll i organisationen, vilket kräver att du är trygg i din egen kompetens, har god kommunikativ förmåga och kan arbeta självständigt. Den vi söker är också strategisk, har gott omdöme och en god analytisk förmåga.

Som Finance Manager på Compass Group erbjuds du:

  • En nyckelroll i en internationell miljö på ett utvecklingsorienterat företag med siktet inställt på framtiden
  • Att få chansen att arbeta med kvalificerade redovisnings- och rapporteringsfrågor tillsammans med trevliga kollegor
  • På Compass Group är hälsa, miljö och säkerhet alltid vår första prioritet!


Om Compass Group
Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supportjänster. I Sverige levererar vi förstklassig service på fler än 200 enheter runt om i landet och omsätter över 1 miljard SEK. Vår verksamhet drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer på www.compass-group.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.