Content Manager till storbank i Stockholm

Brightby Bemanning | Stockholm | Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Nu söker vi dig som vill jobba som Content Manager till vår kund i Stockholm. Det här är en perfekt möjlighet för dig som vill jobba med sociala medier och content inom både intern & extern marknadsföring. Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas starta i slutet av juli och pågå 3 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med att skriva, redigera och organisera marknadsmaterial för banken. Materialet används både internt och externt för bankens kunder. Teamet sitter i bankens Content & Publishing-studio och jobbar i bland annat Photoshop och Falcon. Du kan även komma att medverka vid produktionen av bankens poddar.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra och är initiativrik. Vidare är du driven och nyfiken, en relationsbyggare, och har ett stort kundfokus. Du har en förmåga att skapa material som är spännande att läsa och är duktig på att anpassa din kommunikation beroende på målgrupp. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi tror att du som söker har ca 5 års erfarenhet av copywriting/redigering, gärna från en marknadsavdelning på ett storbolag.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst: Content Manager till storbank i Stockholm

Meritmind
About Meritmind 41 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.