Controller

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-18

Om tjänsten
Till Genomförandeavdelningen inom Högkvarterets Produktionsledning söks nu en controller med ansvar för planering och uppföljning av Försvarsmaktens hyreskostnader. Genomförandeavdelningen ansvarar för produktionsplanering och uppföljning av ekonomin inom förbandsproduktionen. Detta innebär att avdelningen ger ut direktiv och styrningar till förband, skolor och centra för planering, genomförande och uppföljning. Avdelningen är även ansvarig och sammanhållande för verksamhetsuppdrag till förband, skolor och centra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Befattningen som controller innebär att du kommer att arbeta med planering, prognostisiering och analyser avseende Försvarsmaktens hyreskostnader. Du kommer att medverka i att ta fram anvisningar och direktiv till Försvarsmaktens organisationsenheter. Inom ditt ansvarsområde kommer du behöva att samverka med andra myndigheter ex. Fortifikationsverket.

Kvalifikationer

  • akademisk examen inom ekonomi
  • god analytisk förmåga
  • god förmåga att se helhet
  • kommunikativ och pedagogisk

Meriterande

  • erfarenhet av arbete inom ekonomifunktion inom Försvarsmakten eller annan offentlig förvaltning
  • erfarenhet av arbete med fastighetsekonomi

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Placering
Tjänsten är placerade vid Försvarsmaktens högkvarter på Banérgatan i Stockholm.

Tillträde
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Provanställning 6 månader tillämpas.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Sektionschef Anders Strömgren, tfn 08-788 85 59 alt. 0768-768 191.
Controller Jenny Ström, tfn 08-788 75 00 alt. 0768-935 613

Fackliga representanter
SACO, Camilla Robertsson
SEKO, Hans Monthan
Försvarsförbundet OFRS, Pia Almström
OFR/O, Arne Nilsson

Samtliga nås på telefon 08-788 75 00

Din ansökan med CV vill vi ha senast den 18:e juni 2017.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.