Controller med känsla för människor

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2018-01-20

Kan du förklara siffror på ett intressant och pedagogiskt sätt? Ser du samband mellan resultat och vad som görs?

Nu har du chans att utvecklas som Controller hos oss på Platzer. Vi växer stadigt och behöver bli fler som har koll på budget, prognoser och analyser.

Vi ser framför oss någon som pluggat ekonomi på högskola, jobbat ett par år med ekonomi och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Förutom att jobba med budget, prognoser och stöd till vår fastighetsförvaltning kommer du också att ha ansvar för vårt beslutsstödsystem för verksamhetsstyrning: Hypergene.

Din vardag

En stor del av vardagen handlar om att stötta vår fastighetsförvaltning genom att ta fram beslutsunderlag och analyser. Eftersom alla inte är lika initierade i ekonomiska termer som du behövs det ett visst mått av pedagogik och du är troligen en person som gillar att förklara och få andra att se det som du ser.

Systemansvaret – hur var det med det?

Jo, här handlar det om att se till att Hypergene fungerar som det ska och att vi får ut det vi behöver i systemet. Du behöver alltså tycka det är kul att klura med systemfrågor och kan också hjälpa oss att utveckla användandet av systemet.

Bra att veta

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och att du tror på dig själv – för det kommer vi göra!

Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Vi utgår från ett helt nyfixat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som lek, rörelse & möten.

Lite mer om oss som jobbar här

Vi är idag nästan 70 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg – och medan vi gör det har vi oftast rätt kul (okej, inte alltid, men ofta). Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

Läs gärna mer om Platzer på www.platzer.se samt på vår karriärsida.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen kontakta Pierre Sander (rekryteringskonsult, Jerrie) på telefon 0763-413 411.

Sist men inte minst; tveka inte, ta chansen och sök jobbet via karriar.platzer.se (ansök här)

Vi arbetar med löpande urval så sök direkt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.