Controller som vill bredda sina kunskaper – ledig konsulttjänst i Västerås

Meritmind

Västerås med omnejd / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-09-30

null

Har du jobbat som business controller, produktionscontroller eller projekt controller i flera år och känner att du hamnat i ett fack? Du kanske vill bredda dina kunskaper? Prova någon annan roll? Fräscha upp redovisningskompetensen?

Då är konsultrollen något för dig!

Hos Meritmind får du möjligheten att bredda dina kunskaper och fräscha upp gamla kunskaper genom att du ena uppdraget går ut som business controller på ett större bolag, nästa uppdrag som ekonomichef eller redovisningschef på ett medelstort bolag för att sedan glänsa i din tidigare roll som till exempel projekt controller men på ett annat bolag. Samtidigt som du har möjlighet att hjälpa våra kunder när de som mest behöver en kompetent, trygg och erfaren ekonom.

Allt detta under samma trygga anställning där du har en marknadsmässig lön oavsett om du har uppdrag eller ej.

Som konsult hos oss på Meritmind erbjuds du även utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss, läs här; https://meritmind.se/konsult/

Exempel på roller som vi tillsätter

 • CFO
 • Ekonomichef
 • Business controller
 • Projekt controller
 • Produktionscontroller
 • Financial controller
 • Redovisningsansvarig
 • Redovisningschef
 • Redovisningsspecialist

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från controllerroller, gärna på producerande bolag. Du har också en bakgrund inom redovisning eller revision. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • En trygg anställning med marknadsmässig lön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher

Placeringsort: Västerås med omnejd

Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 49 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.