Controller till välkänd koncern i internationell miljö

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-05

SJR söker en controller för ett konsultuppdrag på ca 5 månader med start i september. Arbetet sker på heltid och du kommer att vara en del av ett ekonomiteam hos vår kund som sitter i Göteborg.

Vad ingår i tjänsten?
I rollen som controller ingår du i ett mindre controllerteam och arbetar nära controllerchef. Du arbetar brett inom ett par områden och kommer att få vara dina kollegor behjälplig. Som controller arbetar du bl.a. med diverse ad-hoc analyser och aktiviteter under budgetarbetet men du tar dig även an ett eget affärsområde och supporterar affärsenheter på huvudkontoret med operativ controlling. Arbetet innefattar operativa uppgifter som journalbokningar, investeringskalkyler och fakturering. Vidare skapar du nya processer och driver effektivisering av dessa inom avdelningen cost control.

Vem söker vi?
För att passa i rollen ser vi att du har arbetat med business control under ett par år och har en högskoleutbildning inom ekonomi. Som person är du kommunikativ och trivs med många kontaktytor samt tycker att det är intressant att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Då detta är en ny roll behöver du dessutom vara trygg i dina kunskaper och ha förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du kommer regelbundet ha internationella kontakter vilket innebär att du bör känna dig bekväm vid att arbeta med engelska som arbetsspråk. Har du dessutom arbetat i SAP är det starkt meriterande. Självklart har du även goda kunskaper i Excel och ett noggrant och lösningsorienterat arbetssätt.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Liina Fagerberg på telefonnummer 031-750 33 91. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.