Controller till välkänt energibolag i Stockholm

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Är du en duktig controller som gillar att arbeta med budget och prognosarbete? Är du prestigelös och kan hjälpa till där det behövs? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en erfaren controller till vår kund i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta relativt omgående och väntas pågå i cirka sex månader.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller kommer du att arbeta med budget och prognos. Då vår kund har behov av en konsult under kommande 6 månader kan det dock dyka upp en hel del övriga ad hoc-uppgifter. Det är därför viktigt att du kan hjälpa till där det behövs.

I rollen som Controller kommer du även att få arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Uppföljning och rapportering av:
  • Fasta kostnader
  • Nyckeltal
  • Budget över fasta kostnader
  • Hålla i tidplan och möten
  • Hantering av nyckeltal
  • Avstämningar av koncernkostnader

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är en erfaren Controller och som har stor vana av budget och prognosarbete. Det är meriternade om du tidigare har arbetat i ett stort bolag. För att passa i tjänsten behöver du även vara systemvan och ha förmågan att växla mellan olika IT-system. Du behöver även mycket goda kunskaper i Excel.

Som person söker vi dig som är konsultmässig och van att växla mellan olika arbetsuppgifter och rycka in där det behövs. Du är van att arbeta i team och gillar en omväxlande arbetsplats.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.