Controller till vår konsultverksamhet

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Vi söker drivna och resultatinriktade controllers till vår konsultverksamhet för framtida uppdrag hos våra spännande kunder! Ofta är uppdragen hos företag där du som konsult får stora möjligheter att komma in i en inspirerande miljö och utvecklas mycket i din yrkesroll. Uppdragen är allt från price controllers, controllers och business controllers med olika ansvarsområden och varierande krav på tidigare arbetslivserfarenhet.

Urval och intervjuer kommer att genomföras efter annonstidens slut men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som controller kommer du bland annat att jobba med:

  • prognos- och budgetprocessen
  • månadbokslut
  • projektuppföljning
  • ad hoc-analyser
  • lönsamhetanalyser
  • förbättringsåtgärder

Utbildning/erfarenhet

För de här uppdragen krävs det att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet från controlleryrket.

För att vara aktuell för uppdragen krävs det att du har goda kunskaper i både engelska och Excel. Har du erfarenhet från SAP är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en driven, analytisk och självgående person som arbetar väl både självständigt och i team. Du har ett driv och ett öga för detaljer. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och är duktig på att kommunicera.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.