Controllers till Meritmind i Linköping

Annons

Meritmind

Linköping / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-11-23

null

Våra konsulter gör ett strålande jobb ute hos våra kunder och därför är det hög efterfrågan på dem och deras kompetens. Vi behöver därför bli fler och nu är efterfrågan extra hög på controllers med olika inriktning, bland annat inom business controlling, financial controlling och produktionscontrolling.

Konsultrollen innebär en chans att utvecklas i din controllerroll på kort tid genom uppdrag hos olika företag, av olika storlek, i olika branscher. Du blir en stor tillgång för våra kunder och med ditt driv och din vilja att leverera bidrar du Meritminds mål – att hjälpa människor och företag till framgång.

Många av uppdragen innebär start omgående så för dig som är tillgänglig redan nu är möjligheten stor att du snabbt får ett uppdrag hos någon av våra kunder. Är du anställd idag men söker nya utmaningar spelar det ingen roll att du inte är tillgänglig direkt, ansök ändå så hittar vi ett uppdrag efter din uppsägningstid.

Har du F-skatt och vill bli associerad konsult är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Rapportering
  • Uppföljning
  • Budget och prognos
  • Analys
  • Produktkalkylering
  • Intern kontroll
  • Reserveringar och periodiseringar
  • Lönsamhetsbevakning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet från controllerområdet. Du har med fördel erfarenhet från produktion och tillverkande industri då vi har flertalet kunder inom det området. Utöver det ser vi att du är bokslutssjälvständig, har jobbat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Du har även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du visar organisatorisk medvetenhet, handlingskraft och har ett systematiskt arbetssätt. Din analytiska förmåga och ditt intresse för redovisning innebär att du håller dig à jour med det senaste och kan utnyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuder företaget dig?
På Meritmind har du många kollegor med lång erfarenhet inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Du blir erbjuden utbildning, gemensamt med andra och individuellt baserad på just dina intressen och behov av att utvecklas. Och så brukar vi göra mycket annat roligt tillsammans också som fester, pubar och vissa år även resor.

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Düsseldorf och Dortmund hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.