Controllers till Meritminds konsultverksamhet, Linköping

Meritmind

Linköping / Controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-09-27

null

Arbetar du idag med kvalificerat controllerarbete och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Vi på Meritmind söker nu  fler controllers till vår konsultverksamhet men är även intresserade att få kontakt med dig som är egen företagare med F-skattsedel och som vill ta uppdrag via oss. Är du tillgänglig omgående eller inom en snar framtid ser vi det som en fördel.

Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder i Östergötland är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Exempel på ansvarsområden som controller

  • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
  • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av exempelvis projekt-, produktions- eller business controlling. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och bidrar till våra kunders utveckling. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och du har väldigt goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i rollen som konsult bör du vara affärsorienterad samt bli stimulerad av att möta nya miljöer och individer. Som person är du en prestigelös problemlösare som kontinuerligt söker förbättringsmöjligheter. Som person brinner du för att skapa värde, resultat och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. 

Vad erbjuds du hos Meritmind?
Som konsult hos oss erbjuds du varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras.

Om Meritmind
Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och styrning. Vi är ca 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 53 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.