CRM-ansvarig till SOS Barnbyar

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-21

Vill du göra skillnad? Är du en analytisk person med en god förståelse av en databas uppbyggnad och struktur? 1 av 10 barn i världen är, eller riskerar att växa upp, helt ensamma – utan föräldrar, omsorg och kärlek. SOS Barnbyar arbetar för att just det barnet ska få en trygg och kärleksfull uppväxt.

Till SOS Barnbyar söker vi nu en CRM-ansvarig som kan utveckla funktionen, säkra analyser och utvecklingen av arbetet med databasens kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Zinkensdamm.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som CRM-ansvarig kommer du kontinuerligt utveckla rutiner och funktioner för databasrelaterat CRM-arbete. Du optimerar intäkter och skapar kostnadseffektivitet genom databasrelaterat CRM-arbete för SOS Barnbyars samtliga givarsegment, däribland privatpersoner, företag, föreningar och stiftelser. Vidare har du det övergripande ansvaret för CRM-funktionaliteten i systemet och är kontaktperson samt kravställare mot leverantör.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

  • Strategiskt ansvara för CRM-arbetet inom organisationen
  • säkerställa databasens kvalitet för att möjliggöra försäljning, tillväxt och lojalitet
  • utveckla, ta fram och dokumentera strategiska nyckeltal
  • i samarbete med leverantörer ta fram analyser från den egna databasen
  • vid behov delta vid internationella möten om CRM inom SOS Barnbyar
  • delta i nationella CRM-relaterade projekt.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt minst 3 års erfarenhet av CRM-arbete och databasanalys. Du har en mycket god förståelse av en databas uppbyggnad och struktur samt förstår dess koppling mellan olika verksamhetsområden. Dina kunskaper i MS Office är mycket goda, framförallt i Excel, och du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. SOS Barnbyar använder Microsoft Dynamics 365 som CRM-verktyg och kunskaper i detta verktyg ses som meriterande.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad med ett gott siffersinne. Din samarbetsförmåga är god liksom din förmåga att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Att arbeta proaktivt är för dig viktigt och vi ser att du har en flexibilitet i ditt arbetssätt. Du är resultatinriktad och vi tror att du har ett stort engagemang och en vilja att utveckla SOS Barnbyars insamlingsarbete.

För fackliga frågor kontakta (Unionen):
Anders Månsson anders.mansson@sos-barnbyar.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.