Digital Manager sökes omgående

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-29

Poolia söker efter en erfaren och driven Digital Manager som kommer att sköta och utveckla den digitala marknadsföringen för vår kunds B2B del. Efter en lyckad omprofilering föregående år fortsätter deras resa mot att förbättra kundupplevelsen och stärka deras position på marknaden. I år kommer fokusområde vara den digitala marknadsföringen samt e-handeln. Verksamheten har tidigare varit starkt beroende av försäljning och kundservice genom telefoni- och detaljhandelskanalerna men har nu som målsättning att öka den digitala marknadsandelen. Vill du vara med på denna resa? Fortsätt läsa.

Du kommer att vara anställd av Poolia och uthyrd som konsult till vår kund som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till årsskiftet.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som Digital Manager kommer du att ansvara för:

  • Utveckling och hantering av hela köpprocessen samt befintliga kundprojekt.
  • Utveckla webbplatsen med en rad omvandlingsprojekt inom optimering för att förbättra användarupplevelsen.
  • Ansvara för alla digitala marknadsföringskanaler och upparbetade agentrelationer.
  • Utveckla och verkställa strategin för deras återkommande digitala marknadsföring.
  • Planering av budget samt budgetuppföljning av all digital marknadsföring.
  • Arbeta med ett flertal tvärfunktionella team för komplex planering med målet att uppnå en förhöjd kundupplevelse samt öka köpfrekvensen i varje steg.
  • Bygga en stark relation mellan det digitala leverans- och utvecklingsteamet inom mjukvara.
  • Spåra, mäta, rapportera och analysera alla digitala initiativ.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en examen inom business eller företagsekonomi. Du har erfarenhet av att använda A/B- och multivariata testverktyg och tekniker. Dessutom har du erfarenhet av att leverera kampanjer och projekt i enlighet med deadlines samt erfarenhet från budgethantering och KPI mätning. Du är van att arbeta i en datanära miljö och har bevisad erfarenhet av att bygga och genomföra framgångsrika digitala marknadsföringskampanjer över förvärvskanaler. Erfarenhet från e-handel är meriterande för tjänsten. Utöver detta har du förmågan att engagera och driva cross-functional team samt sköta både interna relationer och relationer med externa agenturer. Som person är du initiativtagande, resultatdriven, flexibel samt har god samarbetsförmåga. Dessutom har du väldigt god kommunikativ förmåga och en god arbetsstruktur. Du är mycket analytisk lagd och är uppmärksam på detaljer.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.