Distriktsekonom till välkänt bolag på Kungsholmen

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-12-26

I rollen som distriktsekonom fungerar du som ett stöd till chefer när det gäller att lösa generella ekonomiska frågor och kommer även arbeta med att sprida kunskap inom ekonomiområdet till övriga medarbetare inom distriktet.

Arbetsuppgifterna är varierande – du ansvarar för att upprätta och sammanställa all ekonomisk rapportering inom distriktet men arbetar också fortlöpande med administration och andra ekonomiska frågor såsom utfördelning av interna och externa kostnader, fakturering samt projektarbete.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar. Du arbetar nära verksamheten och i många frågor samarbetar du med övriga ekonomer inom regionen och rapporterar till distriktschef.

Utbildning/erfarenhet

Är du ekonom med några års erfarenhet av rapportering, prognos och budgetarbete – gärna med erfarenhet av större affärssystem? Då kan du vara den vi söker. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
Hos vår kund är det högt till tak och vi tror att rätt person med rätt värderingar kan växa i rollen.

Du som söker är ansvarstagande, glad och en serviceinriktad person. I ditt arbetssätt är du problemlösningsorienterad och strukturerad. Du trivs med att vara involverad i många frågor och får energi av att stötta andra.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.