DNB söker analytisk inkassohandläggare

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-21

Nu söker DNB Finans en analytisk kravhandläggare. Vill du vara med och driva utvecklingen utav framtidens kravkedja? Sök här!

Brinner du för att hjälpa kunder med kreativa lösningar inom krav? Har du drivet för att analysera processer och driva utvecklingen framåt? DNB Finans Inkasso söker en analytisk inkassohandläggare som vill hjälpa kunder att komma på fötter igen. Låter detta intressant? Läs mer här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att självständigt analysera och driva utvecklingen av kravåtgärder samtidigt som du ansvarar och hanterar kommunikationen med kunderna. DNB Finans Inkasso sitter i moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Du erbjuds ett förmånspaket med bl.a. tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchbidrag samt företagshälsovård.

För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling och en riktigt spännande karriär inom finansbranschen.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Utvärdera de kravåtgärder vi använder, analys, uppföljning och optimering där du ansvarar för att utveckla processen med målet att minimera andelen ärenden som blir uppsagda.
  • Kommunicera med kunderna med telefon som främsta verktyg.
  • Hantering av post, mail, administration och registrering.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid dagtid med start så snart som möjligt. Teamet som arbetar med inkasso och krav består i dagsläget av sju medarbetare och inledningsvis får du intern utbildning i systemen och arbetssättet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du är van och trygg med att bearbeta kunder med telefonen som verktyg. Det är naturligt för dig att bemöta olika slags människor med olika behov. Du har en förmåga och intresse av att ta fram, tolka och presentera statistik. Du kan upptäcka utvecklingspunkter och vill driva förändring för att kontinuerligt utveckla processen. Du är analytiskt lagd, tycker om att lösa problem och tycker att det är som roligast när du får visa vad du går för.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Akademisk utbildning är meriterande men inget krav. Eftersom du i rollen har kundkontakt krävs det att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda engelska kunskaper då viss kundkontakt sker på engelska. Även meriterande om du kan prata arabiska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.