Driftig ekonomiassistent till Five Seasons!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-01

Five Seasons grundades 1982 I Göteborg. I över 30 år har bolaget producerat högkvalitativa kläder inom skidåkning, friluftsliv och segling. Bolaget har 25 anställda där kontor tillsammans med lager ligger i Göteborg med produktion i Asien. Kunder består av butiker och kedjor både online samt i dagligvaruhandel. Genom vårt ursprung från den svenska västkusten är vi väl medvetna om behovet att hålla sig torr och varm i kalla, regniga och blåsiga förhållanden. Med fokus på funktion och mode är Five Seasons produkter designade och tillverkade för att möta kraven för ett aktivt levnadssätt.

Nu söker vi en driftig ekonomiassistent för start så snart som möjligt. Du kommer att vara assistent till vår ekonomichef och vi har lokaler i Västra Frölunda.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning, fakturering och registrering av fakturor samt med stödrapporter till organisationen. I arbetsuppgifterna ingår även, momsdeklaration, ansvara för kreditupplysningar för nya kunder, krav och inkasso. Du kommer även att arbeta med tullfrågor till viss utsträckning och tidigare erfarenhet är meriterande. Vi använder Garp som ekonomisystem vilket gör det meriterande med erfarenhet av det. Eftersom vi arbetar internationellt ställs det krav på kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig så snart som möjligt. Som person är du driven och framåt och trivs med förändring och nytänk. Vi står inför en utvecklingsprocess inom digitalisering vilket gör att det är positivt om du har intresse för det. Vidare är du analytisk och har en aktiv livsstil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kommer att intervjua kandidater löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten är på heltid.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.