Driven ekonomiassistent till längre konsultuppdrag

Annons

Stepstone

Kumla | Heltid,Vikariat,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-30

För ett längre föräldravikariat med start i september, söker vi nu en ekonomiassistent till kundreskontran/treasury på BRVZ Sweden

BRVZ Sweden AB är ett administrativt dotterbolag inom STRABAG koncernen som hanterar all administration för koncernens operativa bolag inom Sverige. STRABAG är ett av Europas ledande byggföretag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Efter att uppdraget på BRVZ är slut, kommer du att vara fortsatt anställd på TNG som konsult.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Externfakturering
  • Allokering av inkommande betalningar
  • Bokning av alla banktransaktioner
  • Krav- och inkassohantering
  • Betalningar via internetbank
  • Garantibeställningar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Veckovis hantering av likviditetsbehov, bokning av kursdifferenser och till viss del hantera valutatransaktioner. Dagligen kommer du att ha kontakt med våra kunder via telefon, mail och post för att vägleda dem i diverse frågeställningar.

Du kommer tillhöra ett team bestående av mycket engagerade, kompetenta och trevliga kollegor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har några års erfarenhet som ekonomiassistent. Du kan kommunicera på svenska och engelska, både skriftligt och verbalt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.