Driven och engagerad Business Controller till Cale Access, Stockholm

Annons

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2018-01-12

Vi söker nu en driven person till rollen som Business controller på Cale Access. Som Business Controller kommer du att arbeta nära försäljning, produkt och övriga ledningsfunktioner. Som Business Controller är du affärsinriktad och administrativt orienterad. Du kommer i rollen att ta fram modeller och statistik samt skapa rapporter för olika nyckeltal kopplat till företagets försäljning. Du ingår i Cales ekonomifunktion och du kommer att rapportera till CFO. Din arbetsplats är i fina lokaler i Kista.

Ansvarsområde

Som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Finansiella analyser av bolagets affärsverksamhet, ekonomiska utfall och lönsamhet.
  • Arbete med affärsplan och strategier samt ta fram underlag för styrelserapportering.
  • Uppföljning av verksamheten, ta fram nyckeltal och identifiera förbättringsområden.
  • Arbeta med finansiella förvärvsanalyser och förhandlingsprocesser
  • Utforma verktyg, mallar, rapporter och presentationsmaterial samt säkerställa leverans av kvalitativa finansiella rapporter.
  • Driva interna projekt såsom t ex förbättringsarbete och vidareutveckling och underhåll av befintliga system samt vara delaktig i implementation av nya.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet av controllerarbete inom sälj- och marknadsintensiva miljöer. Du är van att arbeta i olika analysverktyg och har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint samt en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av arbete i Jeeves, Cognos och något BI-system.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Business Controller har du ett stort driv, är affärsinriktad och kommunikativ. Du är van att agera som bollplank mot beslutsfattare och är lösningsorienterad i ditt tankesätt. Du arbetar självständigt, men är samtidigt en lagspelare med förmåga att se och förstå helheten samt är öppen för förändringar. Du är analytisk, arbetar proaktivt och är pedagogisk i hur du uttrycker dig mot din omgivning.

Om Cale Access

Cale Access-gruppen erbjuder innovativa och effektiva parkeringslösningar sedan starten år 1955 och 60 år senare är Cale ett världsledande varumärke inom parkeringsbranschen med en omsättning på närmare en halv miljard kronor samt dotterbolag, distributörer och kunder över hela världen. Bolagets huvudkontor är placerat i Sverige med dotterbolag i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA, Kanada, Italien och Malaysia.

Cale Access-gruppen är specialister på att anpassa teknik, vare sig det gäller parkeringsautomater, mobilbetalningslösningar, transaktionshantering eller centraliserade datasystem, och omvandla den till funktionalitet med fokus på både parkeringsoperatören och bilisten. Produkterna, som främst marknadsförs under namnet Cale, möjliggör obemannad betalning i de flesta miljöer. Bolagets produkter är ofta en del i ett totalkoncept, där man levererar ett stort tjänsteinnehåll med mål att optimera kundernas verksamheter. Cale erbjuder de verktyg och den service som behövs för att tryggt kunna hantera alla funktioner för både avgiftsupptagning, biljettering, ekonomi, underhåll, drift och administration.

Läs mera på www.calegroup.se

Se mera om bolagets produkter och tjänster här

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cale Access med Meritmind. Tjänsten söker du genom att klicka här. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070 750 22 76. Intervjuer och urval sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Business analyst, analyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Controller, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Senior controller, Sr. Controller, Controller manager, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, kalkylerare, omvärldsbevakning, revisor

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles

StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.