Driven och självständig ekonom till ett uppdrag i Uppsala

Annons

Stepstone

Uppsala stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-29

För vår kunds räkning söker vi nu en ordningsam och självständig ekonom. Du kommer att ha din arbetsplats i centrala Uppsala i natursköna omgivningar och arbeta i en verksamhet som gör skillnad för människor och dess hälsa. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå under cirka fyra månader framåt. Detta är främst en heltidstjänst men det kan även finnas möjlighet att eventuellt arbeta 80%.

Du kommer att ha din arbetsplats i Uppsala och för uppdraget kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår löpande bokföring, projektredovisning och fakturering med tillhörande arbetsuppgifter. Annan administration som beställningar i inköpsportalen med mera kan ingå. Du kommer även att arbeta med arvoden samt reseersättningar.

Affärssystemet som används är Agresso.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna erfarenhet av projekt. Vi ser även att du är självgående då man är ensam i tjänsten, dock finns en central ekonomiavdelning att ta stöd av vid behov. Som person är du noggrann, har en god administrativ förmåga samt är initiativtagande. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.