Driven redovisningsansvarig till Amasten AB, Malmö

Annons

Meritmind

Malmö / Redovisningsansvarig / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-07-26

null

Amasten är ett fastighetsbolag på stark frammarsch och med en uttalad ambition att utöka vår portfölj under de kommande åren. Som en del i denna satsning söker vi nu en driven redovisningsansvarig. Bolaget befinner sig i en expansiv fas vilket innebär en föränderlig miljö. Denna roll är ny och du skall trivas med att skapa rutiner och processer.

Som redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets redovisningschef.

Ansvarsområde som redovisningsansvarig;

  • Löpande redovisning
  • Kvartals och årsbokslut
  • Årsredovisningar och deklarationer
  • Moms och skatterapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Utveckla rutiner och förbättra processer inom redovisningsfunktionen
  • Utveckling av redovisning d.v.s. implementera nya lagar, regler och rekommendationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning och är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar inklusive upprättande av bokslut. Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Du har goda dator- och systemkunskaper och givetvis är du van vid att arbeta med Excel.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som Redovisningsansvarig är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du bör även vara van vid ett högt tempo samt ha lätt för att kommunicera med människor i din omgivning. Du är en målinriktad lagspelare som aldrig är rädd för att sträcka ut en hjälpande hand till dina kollegor. Vidare ser vi att du har drivkraft och ett intresse att, själv och tillsammans med andra, aktivt utveckla företagets redovisning samt delta i diverse ad hoc projekt avseende företagets utveckling.

Placeringsort: Malmö

Om Amasten
Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 2600 lägenheter från Skåne i söder till Ångermanland i norr. Vi äger även ett stort antal handels- och kontorsfastigheter i flera städer i Sverige. Marknadsvärdet uppgår till cirka 3 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. I dagsläget utgörs portföljen av drygt 60 procent av bostäder. Bolaget har kontor i Stockholm, Malmö, Finspång, Ronneby, och Sundsvall. Bolagets ledord är Trygghet, Innovation och Affärsmannskap.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.