Ekonom

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-10

Hos oss får du arbeta i en expansiv företagsgrupp verksam inom vård, fastigheter och fastighetsskötsel. Företagsgruppen består idag av två koncerner, Alpklyftan AB och Extensor AB med totalt 17 bolag, 45 anställda och 100 miljoner i omsättning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturering, Kundreskontra
  • Löneadministration
  • Övriga administrativa uppgifter

Vi erbjuder

Ett kul och varierande jobb på en spännande arbetsplats med engagerade team. Vår vision ”Kompetens för livet” och vårt mål är att vara ledande kompetensföretag inom vår bransch vilket gör att vi satsar mycket på kompetensutveckling. Vi satsar även stort på personalens och våra klienters hälsa med egen hälsocoach och PT anställd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning i mindre eller medelstora företag. Det är nödvändigt med goda kunskaper i bokföring och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i affärs- och lönesystemet Visma. Erfarenhet av löneadministration är ett plus.

Egenskaper

Du som söker har hög servicekänsla, är noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter inom ekonomi med en hög grad av självständigt arbete.

Övrigt

Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter och rapporterar till Ekonomichef, Anna Wiklund. Har du frågor går det bra att kontakta Anna på tel nr 0709-778452 eller anna.wiklund@alpklyftan.se. Arbetsplatsen är på vårt kontor i Sandarna/Kungssten i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till:

Vi intervjuar löpande, men sista ansökningsdag är den 10 juli 2017.

E-post: anna.wiklund@alpklyftan.se.. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.