Ekonom med erfarenhet av Navision – start omgående

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-29

Är du en ekonom som gillar att vara med och bygga upp struktur och rutin? Då är du rätt person för detta uppdrag! Du kommer att vara en del av en mindre ekonomiavdelning där företagskulturen genomsyras av samarbete och glädje. Företaget har sitt kontor i nya och fräscha lokaler i Hyllie. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående!

Arbetsuppgifter

  • Hjälpa till med implementering och upplärning i Navision
  • Kundfakturering och kundreskontra
  • Betalningspåminnelser till kunder
  • Leverantörsfakturor och leverantörsreskontra
  • Ekonomisk uppföljning och kontroll
  • Vara ett stöd till organisationen i ekonomiska frågor

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 3-års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i Navision och tycker det är roligt att lära ut till andra. För att passa i denna roll har du ett starkt inre driv och vågar ta initiativ till att förbättra och förändra processer. Du har även en kommunikativ personlighet och är öppen och anpassningsbar. Starkt meriterande om du tidigare har jobbat i ett IT-bolag eller liknande bransch.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Carin Berntsson på 040-6655104.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.