Ekonom sökes till börsnoterat bolag

Annons

Stepstone

Danderyd | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-04-28

Ellen söker en ekonom med ansvar för företagets ekonomifunktion. Det innebär att sköta den löpande redovisningen, momsredovisning, löneadministration, kundreskontra, administrering av betalningar, sammanställning av månads- och årsbokslut. I tjänsten ingår också att göra ekonomiska analyser och likviditetsprognoser, liksom ansvara för företagets IT miljö och allmänna kontorsgöromål.

Vi söker dig som har minst en högskoleutbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av redovisning eller revision. Erfarenhet av att arbeta i affärssystem är ett krav. Som medarbetare på Ellen förväntas du vara en lösningsorienterad team player som tar ansvar, har stor arbetskapacitet och är leveranssäker och noggrann. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kan du även tyska är det meriterande.

Vi söker dig som är självgående, strukturerad, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta, är stresstålig och motiveras av ett högt arbetstempo i en liten kreativ organisation.

Ellen erbjuder dig ett stimulerande arbete i en internationell miljö med väldokumenterade kvinnliga egenvårdsprodukter. Vi är ett dynamiskt tillväxtbolag som sitter i Danderyd nära T-banan. Tjänsten är en heltidstjänst på 100 procent.

Låter detta intressesant, skicka din ansökan till vår VD Carina Persson på cp@ellenab.com. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor runt tjänsten är du välkommen att ringa till oss på 070-866 59 12.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.