Ekonomi/ orderassistent till EKC Trading

Annons

Stepstone

Habo | Heltid | Sista ansökningsdag: 2018-01-01

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av daglig orderhantering såsom Visma orderbekräftelse, fraktbokningar av dagliga ut leveranser, betalningar av leverantörsfakturor och fakturering i Visma.
Utöver detta kommer en del orderhantering även förekomma.

Vem vi söker

Vi söker dig som är utbildad ekonom, på minst gymnasienivå och har några års erfarenhet inom ekonomi. Har du tidigare arbetat i Visma är det meriterande. Att du talar och skriver flytande på svenska och engelska är ett krav.
Som person är du noggrann, självgående och driven.

Om EKC Trading

Företaget grundades 1972 och har sedan dess varit i familjens ägo. Sedan 2007 har EKC Nordic Trading bedrivit grossistverksamhet med import av The MSpa utespa, AEE actionkameror, Gyroway ståhjulingar samt Cleanmate robotdammsugare. Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av dessa varumärken på den nordiska marknaden. Även försäljning av produkter anpassade för kampanjer och promotion är en del av verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.