Ekonomiansvarig för omgående hyrrekrytering

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-23

Vi söker nu en ekonomiansvarig till ett spännande bolag i centrala Göteborg. Uppdraget är en hyrrekrytering med start omgående som SJR konsult och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos vår kund på sikt.

Vad innebär rollen?

I din roll som ekonomiansvarig kommer du arbeta med löpande bokföring, bokslut, prognos och budget, samt rapportering och analys. Som ekonomiansvarig kommer du även sitta med moms, både svensk och internationell och även stötta projektekonomerna. Avsikten är att du sedan kommer växa in i en roll som ekonomichef med personalansvar för 3 personer och fortsätta vara en operativ del i teamet.

Företaget jobbar både projektorienterat och affärsorienterat, vilket är bra om du har tidigare erfarenhet av och/eller finner roligt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig och/eller redovisningsansvarig. Du är duktig på Excel och engelska i tal och skrift, samt meriterande om du tidigare arbetat i Pyramid.

Som person är du affärsorienterad lagspelare, som är nyfiken och noggrann. Du är även prestigelös och trivs med många kontaktytor, både internt och externt.

Uppdraget är på heltid med flexibla arbetstider. I din roll har du nära kontakt med VD och ledningsgrupp. På sikt finns goda möjligheter att även ingå i ledningsgrupp.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.