Ekonomiansvarig till Trepak, Malmö

Meritmind

Malmö / Ekonomiansvarig / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-05-06

null

Vill du ha en central roll i vidareutvecklingen av ett mindre, tillverkande bolag som drivs med passion för produkten och där stämningen är familjär och beslutsvägarna korta? Trepak i Malmö söker nu en ekonomiansvarig / ekonomichef som självständigt leder och utför arbetet på ekonomiavdelningen.  Du är den enda ekonomen men arbetar tätt tillsammans med övriga ledningsgruppen och samtliga anställda i bolaget.  Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning för moderbolag och dotterbolag
  • Budget och prognos
  • Tertial- och årsbokslut, årsredovisning
  • Analys och uppföljning av resultat
  • Moms och deklarationer
  • Lön och HR-frågor
  • Ad hoc utredningar och analys
  • Övriga arbetsuppgifter förekommande på en ekonomiavdelning

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har minst ett par års erfarenhet från liknande roll i en ansvarsposition och är helt självgående i redovisning och bokslutsarbete. Du bör också ha erfarenhet av löneadministration. Erfarenhet från tillverkande bolag och lager är starkt meriterande.  Kunskap inom HR-frågor är också ett plus.

Personliga egenskaper
För att trivas på Trepak är det viktigt att du uppskattar fördelarna med ett litet bolag. Då du ensam driver ekonomiavdelningen behöver du vara självgående och ha ett stort eget driv. Vidare behöver du vara öppen och nätverkande och gilla att interagera med samtliga avdelningar och kollegor i bolaget. Trepak ligger i framkant med digitalisering och arbetar med att kontinuerligt förbättra och effektivisera processer. Det är viktigt att du uppskattar detta och strävar efter att fortsätta den resan.

Vad mer erbjuder företaget dig:
Det finns tidsmässigt utrymme i tjänsten att lägga större fokus på just ditt intresseområde. Exempel på detta kan vara processförbättringar, projektcontrolling eller personalfrågor.
Möjlighet till deltidsarbete finns också om det önskas.
Det finns ett välutrustat och fräscht gym i lokalerna och man har ett generöst friskvårdsbidrag.

Placeringsort: MalmöOm Trepak International AB
Trepak International AB utvecklar, bygger, installerar och underhåller fyllningsmaskiner för flytande produkter och kapsyleringsmaskiner för alla typer av förpackningar. Våra lösningar är alltid anpassade efter varje kunds specifika behov. Montering, service och underhåll sker genom företagets egna tekniker. En stor uppdragsgivare är Tetra Pak och många av deras förpackningsprodukter kapsyleras av maskiner som vi utvecklat och levererat. Trepak är privatägt, omsätter ca 45 mSEK och har 20 anställda.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.